DJ de Waal

Na lichtjaren op locatie als freelancer gewerkt te hebben ligt DJ’s uitdaging sinds twee jaar als vaste kracht in het voorbereiden en ‘rapen’ van de materialen voor alle projecten, het reilen en zeilen in de loods, een beetje kantoor en een beetje meedenken! Het mooist en het leukst vindt hij het zien groeien van LENN als bedrijf en de ontwikkeling van onze producten én dat hij daar constructief een steen aan kan bijdragen. DJ doet veel verschillende dingen binnen LENN en ziet zichzelf daardoor niet als een signtuner-specialist maar als signtuner-generalist.

Naast LENN is DJ de man van een vrouw en de vader van twee kids en doet hij alles wat daaruit voorkomt met liefde en plezier. Nog mooier dan LENN zien groeien is het zien opgroeien van twee prachtige, pientere en pittige dochters. Mocht hij al eens tijd voor zichzelf hebben, dan zoekt hij graag op het web naar hoekige doch swingende en tegennatuurlijke doch verklaarbare micro en macro muziekjes.

Verder niets bijzonders te melden, of het moet zijn dat gewaardeerde collega Henk en hij in 2018 samen 100 zijn geworden! Ohja, en dat de werkbank in de loods nog altijd de DJ-booth heet!