Betonbakken en ballast

Als iets tijdelijk geplaatst wordt, dan moet het meestal verzwaard worden met ballast. Of het nu een vlaggenmast is of een groot frame, als er geen gewicht wordt gebruikt, waait het om.

Hiervoor gebruiken wij meestal betonbakken. Dit zijn bakken van 350kg, volledig gemaakt van beton, waar een buis van 60mm (vlaggenmast diameter) in past. De betonbakken zijn 60x80cm en 60cm hoog. Als er meer gewicht nodig is, dan kunnen ze op elkaar gestapeld worden of er kunnen er 2 naast elkaar geplaatst worden of meerdere op elkaar. Naast de basis voor een vlaggenmast gebruiken we deze bakken ook als ballast voor signingtorens of andere constructies.

Als een betonbak niet mogelijk is (deze moet met heftruck, kraanwagen of palletwagen te plaatsen kunnen zijn), dan kunnen we ook ballast voorzien door kratten te vullen met tegels. Dit is een flexibelere manier en vaak ook in kleinere ruimtes te gebruiken.

Waar betonbakken te veel ruimte in nemen (ze zijn vrij hoog), kunnen we vlaggen of frames ook in tegelframes plaatsen. Deze zijn maar 5 a 6 cm hoog en mensen kunnen hier gewoon overheen lopen. Deze frames zijn ook wat makkelijker met de hand te plaatsen doordat er losse tegels in liggen.

Heeft u vragen? Mail ons

4 + 4 = ?