Cirkels en driehoekenBijna alle frames, doeken en borden die we plaatsen zijn rechthoekig van vorm. Maar een cirkel of een driehoek is ook mogelijk. Door deze met andere vormen te combineren kun je nog veel meer vormen maken.

Alle printmaterialen die wij gebruiken kunnen contour afgewerkt worden. Hiervoor hebben we een contourlijn in de opmaak nodig. Download hiervoor de speciale contour aanleverspecificaties.

Cirkelvormen kunnen we in frames aanbieden in truss of in buizenframe. We hebben een aantal maten cirkels op voorraad en speciale afmetingen worden op maat gebogen. Ook het no frame systeem is gebogen, als cilinders en als cirkels te leveren. Omdat dit vrijwel altijd maatwerk is (op de mm nauwkeurig) worden deze frames altijd custom gemaakt voor een project.

Driehoekige, of meerhoekige vormen kunnen we in buizenframes of in trussen aanbieden, waarbij een buizenframe net wat flexibeler is dan een truss, omdat deze maar een beperkt aantal standaard hoeken en lengtes heeft. Met buizenframes kunnen we elke vorm maken.

Het is ook mogelijk om contour gefreesd plaatmateriaal te gebruiken. Deze platen kunnen we weer met speciale beugels of gerritjes (speciaal koppelstuk om aan een layherconstructie iets vast te kunnen schroeven) monteren.

Heeft u vragen? Mail ons

5 + 1 = ?