Congressen, beurzen, openingen en perspresentaties

Congressen, beurzen, openingen en perspresentaties

Voor verschillende opdrachtgevers is LENN regelmatig te vinden op beurzen, congressen, openingen en perspresentaties.

Voor bijvoorbeeld Ventiv verzorgen wij de aankleding voor de congressen Zorgpact, Goede Zorg en Alles is Gezond op diverse locaties zoals de Rijtuigenloods, Corpus, de Werkspoorkathedraal en de Prodent fabriek. Hier verzorgen wij dan de venue dressing, de routing op locatie, maar wij denken ook graag mee over activaties.

LENN wordt regelmatig gevraagd door bijvoorbeeld Bellevents voor openingen en perspresentaties.
Zo verzorgden wij de opening van een winkelcentrum in Rosmalen. Aan het nieuwe pand hebben wij 2 grote frames met doeken gemonteerd waar 2 abseilende dansers langs naar beneden gingen.

We plaatsen vaak valdoeken bij onthullingen. Het valdoek valt dan weg, zodat er iets anders te zien wordt óf het valdoek rolt naar beneden zodat iets anders zichtbaar wordt.

Bij de opening van een nieuwe wijk van een woningbouwvereniging hebben wij alle deuren voorzien van bedrukt papier waar de nieuwe bewoners doorheen konden stappen, als eerste stap richting hun nieuwe woning.

Bij de introductie van het magazine &C van Chantal Janzen heeft LENN de locatie aangekleed in &C huisstijl. Zo hebben wij o.a. stickers, met het hoofd van Chantal, op deksels van toiletbrillen geplakt, zodat Chantal mee kon kijken terwijl je op de wc zat.