Huursigning

Waar is hier de nooduitgang? Die vraag moet op een evenementen terrein zo te beantwoorden zijn. Daarom heeft LENN een grote voorraad aan huursigning-doeken en borden.

Deze signing is gebaseerd op bouw- en dranghekken en 1×1 buizenframes. Voor de bouwhekken hebben we de meeste signingdoeken op opzethekformaat. Deze doeken kunnen op een speciaal opzethek gemonteerd worden, die boven op de bouwhekken geplaatst worden. Zo hangt het doek goed zichtbaar van grote afstand, ook als er publiek voor staat. De hekkenleverancier kan deze opzethekken meeleveren.

1×1 doeken leveren we in een buizenframe met een 220cm staander. Deze kan tegen tenten, lantaarnpalen, hekken en dergelijke geplaatst worden, maar kan ook losstaand geplaatst worden, in een betonbak, grondpot of tegelframe. De 1×1 doeken kunnen we ook dubbelzijdig uitvoeren.

Om de huursigning ook in het donker zichtbaar én leesbaar te maken, kunnen we LED buizen monteren. Deze zorgen ervoor dat het doek of bord egaal verlicht is.

Onze voorraad huursigning bestaat uit een reeks veel voorkomende routing en signing uitingen, zoals toiletten, nooduitgang, first aid, ingang, uitgang enzovoorts. Als de door de klant gewenste uiting er niet bij zit, dan kunnen we deze op maat maken.

Heeft u vragen? Mail ons

3 + 0 = ?

338 x 86 cm

100 x 100 cm

338 x 174 cm