Podia

Of het nu om 2 wingdoeken gaat, een backdrop of een volledig aangekleed podium. Met onze verschillende systemen en materialen hebben we altijd een passende oplossing.

Wingdoeken
Ook wel geluidsdoeken genoemd. Dit zijn de doeken links en rechts van het podium, vaak uitgevoerd met geluidsdoek omdat er speakers achter hangen. LENN heeft hier een speciaal doek voor ontwikkeld dat goed te beprinten, strak te monteren en ook nog goed geluidsdoorlatend is. Dit doek is ook lichtdoorlatend (omdat het geluidsdoorlatend is). Om doorkijk te voorkomen monteren we meestal rondom de speakers aan de zij- en achterkanten nog zwarte huurdoeken. Zo voorkom je dat je door de toren kijkt.

Backdrop
Een doek dat tegen de achterwand van een podium aan gemonteerd wordt. Het doek waar de artiest voor optreedt. Afhankelijk van het formaat en de vorm van het podium kiezen we hier een geschikt materiaal en de juiste afwerking voor. Dit kan voor een boogpodium bijvoorbeeld een contour afgewerkt doek zijn, wat de vorm van het podium volledig volgt en in de dakspant gemonteerd wordt. Maar het kan ook een losstaande wand zijn, als er niets op te hangen is, of als het verplaatsbaar gemaakt moet worden.

Afrok
De voorkant van een podium wordt vaak afgewerkt met afrok, dit is meestal een effen kleur stof. Wij kunnen naast deze effen kleur stof ook full colour geprinte afrok leveren. We gebruiken dan een decotex doek, welke we op dezelfde manier als afrok tegen de constructie monteren. Zo krijgt het podium de uitstraling die jij wil. Of het nou een bakstenen patroon is, of volledig in huisstijl.

Podiumvloer
De vloer van het podium kunnen we van ook een full colour print voorzien. Dit kan op verschillende manieren. Als het podium afgewerkt wordt met balletvloer dan kunnen we hier een sticker op monteren of een los deel vloerzeil. Als de print podium-breed voorzien moet worden van full colour print, dan kunnen we dit voorzien met airtex, wat we op de vloer tacken.

We kunnen bovenstaande onderdelen los leveren, maar we kunnen ook het totale plaatje voorzien. Stuur ons de eerste impressies/schetsen van hoe het podiumplaatje eruit moet gaan zien en wij zullen het uitwerken naar een werkbaar plan!

Heeft u vragen? Mail ons

1 + 2 = ?