Red Bull stickers

Red Bull Stickers

Zo’n 178 Red Bull koelkasten heeft LENN inmiddels voorzien van stickers, dus de Red Bull koelkasten mogen wij inmiddels ook wel tot onze projecten rekenen. LENN houdt zelf ook wel van een “redbulletje” op zijn tijd en kreeg een rijk gevulde koelkast van Red Bull. Deze heeft een mooi plekje op kantoor gekregen.
Van hard werken krijg je dorst, dus de koelkast heeft regelmatig een refill nodig.

Op 28 maart 2018 werd Kjeld Nuis de allersnelste mens ter wereld op de schaats met een topsnelheid van 93 km/u. De Olympisch kampioen van Pyeongchang op de 1.000 en 1.500 meter heeft in het Zweedse Luleå geschiedenis geschreven en het wereldsnelheidsrecord op de schaats gevestigd. Om de windweerstand tot een absoluut minimum te beperken werd Nuis tijdens zijn recordpoging letterlijk uit de wind gehouden achter een aero shield dat mede is ontwikkeld door de TU Eindhoven. LENN plakte de stickers op het shield voor dit bijzondere project.

Max Verstappen en Pierre Gasly reden op 8 februari 2019 hun eerste race nog voordat het Formule 1 seizoen begon.  Niet op een circuit maar op een ijsbaan in 2 customized karts!! LENN mocht de karts beplakken en het werd een ice race om nooit te vergeten.