Red Bull Zeepkistenrace 2017

Red Bull zeepkistenrace 2017
19 augustus 2017

Met een zelfgemaakt wagentje over een lengte van 350m de Cauberg af scheuren. Dat is wat de Red Bull Zeepkistenrace inhoudt. De 70 deelnemers worden door een vakjury beoordeeld op creativiteit en show-act. Het gaat om focus, snelheid en creativiteit, maar het belangrijkste doel is om extreem veel lol te hebben. Speciale gast Max Verstappen zag dat het goed was. LENN kleedde het parcours aan en was hiervoor 4 dagen bezig op locatie.

We hebben de “bloemetjes buitengezet” bovenaan de start-ramp, met een houten constructie een grote molen van forex borden gemaakt én wij hebben ons spie-scaf systeem ingezet om de hele startconstructie een Red Bull-sausje van frontlit te geven. De eerste bocht werd gesponsord door Hornbach en op deze houtconstructie hebben wij een Hornbach-logo (10x3m) laten spuiten door 2 graffiti artists. De rest van de layherconstructies hebben wij voorzien van frontlit met een bakstenen-print. LENN maakte toegangsbogen voor het publiek en wij hebben 200 hooibalen voorzien van branding van de sponsoren. Verder bedachten wij een presentatiebord voor de deelnemende teams, waarop iedereen iets kon schrijven. Max Verstappen deelde onze stickers, voorzien van zijn handtekening, uit aan het publiek.

Het meest memorabele van de Red Bull Zeepkistenrace was voor LENN dat wij de gehele omgeving hadden voorzien van 75 routebordjes voor het evenement, die de volgende dag allemaal verdwenen waren….

75

routeborden werden er gestolen in de omgeving

6

LENN medewerkers zijn er op de klus geweest

5

dagen duurde de opbouw