Tentaankleding

Met welk type tent je ook te maken hebt, er is wel een doek tegenaan te monteren. In frame of met systemen die aan de tent gemonteerd worden. Zo wordt een tent een reclame-object voor die ene sponsor of zo upgrade je die saaie witte tent naar een prachtige uiting.

Voor pagode-tenten kan LENN allerlei soorten tentframes leveren, zowel voor de binnenwanden als voor de buitenwanden, van hoog tot laag, alles is mogelijk.

Voor de grotere tenten, van Aluhal tot aan complete paviljoens hebben we verschillende montagesystemen ontwikkeld om mega-doeken aan de zijwanden (zowel buiten als binnen) te monteren. Deze montagemethodes zijn zo gemaakt dat de doeken een geheel vormen met de constructie, dat ze volledig strak afgespannen worden en zo stormproof worden. Deuren, kachels en andere items die uitsteken aan de wanden worden netjes afgewerkt.

Voor tenten met harde of glaswanden kunnen we stickers voorzien op de wandpanelen. Hier gebruiken we tijdelijke, makkelijk te monteren stickers voor die ook weer snel en zonder lijmresten te demonteren zijn.

Heeft u vragen? Mail ons

4 + 4 = ?