Trussen

Met trussen zijn vrijwel alle vormen en afmetingen te bouwen. Wij hebben inmiddels zoveel ervaring met doeken opspannen in trussen dat we voor elke constructie wel de passende afwerking weten.

We kunnen de trussconstructies op verschillende manieren afwerken. Het simpelste is het om het doek ‘tussen’ de trussbuizen op te spannen. Dit kan zowel helemaal binnenin de truss, zodat de gehele truss zichtbaar blijft, maar het kan ook naar de buitenste buizen van de truss. Zodat de binnenste buizen van de trussen achter het doek vallen, maar de buitenste buis wel nog zichtbaar is.

Als de truss niet meer zichtbaar mag zijn, dan kunnen we ook het doek om de truss heen omvouwen en naar de achterste buis opspannen. Dit levert een mooi opgespannen doek op, waarbij je niks meer ziet van de truss.

Met trussen kunnen we enorm grote doeken monteren. Als de doeken boven de 100m2 uitkomen, dan maken we er 2 of meerdere delen van, welke we met speciale koppelprofielen aan elkaar monteren. Deze aluminium profielen werken we weer af met een sticker, zodat het beeld netjes doorloopt.

Naast rechte vormen kunnen met trussen natuurlijk ook andere vormen (driehoek, cirkel) en constructies (poorten, torens, specials) gemaakt worden, die wij netjes af kunnen werken in de huisstijl van het event.

Heeft u vragen? Mail ons

0 + 7 = ?